Goede communicatie maakt de wereld beter

Wij helpen je om te presenteren en pitchen met meer vertrouwen, meer vaardigheden en meer verhaal. Kortom, met meer impact. Dat is waar onze trainingen, workshops en coaching voor staan.

Bij Noblahblah geloven we dat goede communicatie bijdraagt aan een betere wereld. We genieten van de schoonheid van taal en de kracht van een goed verhaal. En we zijn ervan overtuigd dat ieder mens impact kan maken.

Waar zijn de helden? Kom maar op met die helden!

Wij geloven we dat de wereld meer helden nodig heeft om ‘m beter te maken. En wij geloven dat jij zo’n held bent.

Onze helden. De onderwijzers en studenten met ideeën om onze wereld te veranderen. De zakelijke professionals, ingenieurs, ontwerpers en ondernemers met ideeën om slimmer en beter samen te werken. De sociale en ecologische helden om onze wereld duurzamer en rechtvaardiger te maken. De kunstenaars, dichters, verhalenvertellers, filmmakers en muzikanten die ons via de kunsten nieuwe inzichten in onszelf en onze wereld geven.

Noblahblah team

Noblahblah is in 2018 opgericht door een aantal ondernemers en sprekercoaches verbonden aan TEDxVenlo. Tegenwoordig zijn we een ecosysteem van 5 trainers, elk gespecialiseerd in een gebied van presentatie en communicatie, aangevuld met vertrouwde partners.

We kunnen je helpen bij het definiëren en presenteren van jouw visie, strategie en persoonlijke merk. En bij het verbeteren van jouw communicatie binnen je organisatie, naar de buitenwereld en tussen culturen en generaties.

Noblahblah Blog

Ter lering en vermaak

Wat gebeurt er in de wereld van de toegepaste presentatiepsychologie? Kijk en lees mee met onze trainers!
Succesverhalen

Wat onze klanten zeggen

En waar wij blij van worden!
Saving the world from blah blah blah